LeukeSpellen.Be

Reactietijd: Vier Seconden, Back to the Future, IJsbreker, Snel Klikken

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Rood licht groen licht

Rood licht groen licht

Denk Spelletjes 1,5 Jij bent als verkeersregelaar aangenomen en gaat in de leer bij een oude rot in het vak, meneer Crosstown. Hij gaat je de kneepjes van het vak bijbrengen, zodat jij na het spelen van alle levels, net zo ervaren bent als hij! Het is in ieder level de bedoeling dat je de auto's zo snel mogelijk over het kruispunt stuurt.
Ruimtetunnel

Ruimtetunnel

Behendigheid Spelletjes 1,4 Help dit buitenaardse wezentje om door deze ruimtetunnel te rennen zonder dat hij in de gaten valt. Je kan het spel op 3 manieren spelen: in de Adventure mode, in de Infinite mode en in de Edit mode.
Paniek op de weg

Paniek op de weg

Behendigheid Spelletjes 1,2 Het sneeuwt, de weg is glad, en het is ook nog eens druk. De perfecte omstandigheden voor chaos en paniek op de weg! Probeer het verkeer in goede banen te leiden door auto's op tijd te laten stoppen, zodat er geen botsingen ontstaan.
Verkeersregelaar 2

Verkeersregelaar 2

Denk Spelletjes 1,1 Regel het verkeer door op de verkeerslichten te klikken. Laat steeds het gevraagde aantal auto's door en zie erop toe dat er geen ongelukken gebeuren. Je kunt ook op de auto's klikken om hun snelheid aan te passen. Succes!
Drukke spoorwachter

Drukke spoorwachter

Denk Spelletjes 0,8 Jij bent een spoorwachter die het ontzettend druk heeft. Er zijn ontzettend veel treinen op het spoor, en je moet het treinverkeer zo regelen, dat de treinen niet tegen elkaar aanbotsen. Als je met je muis over het spoor gaat, verschijnt er informatie op je scherm over de trein die eraan komt op dat baanvak. Door op de seinen te klikken, laat je die op rood of op groen springen. Door op de wissels te klikken, laat je de trein van spoor wisselen. Als je de treinen op het station laat stoppen, verdien je extra geld. Doe je best en zorg dat de treinen op hun plaats van bestemming aankomen zonder tegen een andere trein aan te botsen!
Tom & Jerry kaasgevecht 2

Tom & Jerry kaasgevecht 2

Behendigheid Spelletjes 0,8 Jerry heeft honger, en aast op het stuk kaas dat aan de andere kant van de tafel ligt. Help Jerry om veilig bij de kaas te komen, zonder dat Tom hem pakt! Je moet hiervoor allerlei kleine opdrachten uitvoeren (icoontjes bovenaan in het venster) in het kleine venstertje dat verschijnt. Houd goed in de gaten waar Tom zich op dat moment bevindt: dit kun je zien op de kaart in de rechter bovenhoek. Zodra hij Jerry namelijk ziet, ben je af!
Snel Klikken

Snel Klikken

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer om zoveel mogelijk blokjes aan te klikken. Als je alle blokjes in een reeks aangeklikt hebt, krijg je een bonus.
Verkeersuitdaging

Verkeersuitdaging

Denk Spelletjes 0,6 Bedien de stoplichten zo, dat de auto's op tijd gaan rijden of stoppen. Wanneer ze op elkaar knallen, is het spel voorbij!
Eendenjacht

Eendenjacht

Behendigheid Spelletjes 0,5 Jij en je hond zijn op eendenjacht. Schiet alle eenden af die je hond opjaagt. Schiet niet op je hond.
My Dear Boss 3

My Dear Boss 3

Behendigheid Spelletjes 0,4 Jouw baas is altijd boos op jou. Nu ben je het zat, je schopt hem zo hard als je kan!
Luchtverkeersleider

Luchtverkeersleider

Behendigheid Spelletjes 0,4 In dit spel ben jij een luchtverkeersleider. Zorg ervoor dat alle vliegtuigen en helikopters veilig kunnen landen door telkens hun landingsbaan voor hen te beschrijven en voorkom ongelukken. Af en toe landt Air Force One, dat zijn eigen baan vervolgt. Maak de baan vrij voor dit vliegtuig en laat het veilig landen.
Tom & Jerry kaasgevecht

Tom & Jerry kaasgevecht

Behendigheid Spelletjes 0,3 Jerry heeft honger, en aast op het stuk kaas dat aan de andere kant van het aanrecht ligt. Help Jerry om veilig bij de kaas te komen, zonder dat Tom hem pakt! Je moet hiervoor allerlei kleine opdrachten uitvoeren (icoontjes bovenaan in het venster). Houd goed in de gaten waar Tom zich op dat moment bevindt: dit kun je zien op de kaart in de rechter bovenhoek. Zodra hij Jerry namelijk ziet, ben je af!
Tanden poetsen

Tanden poetsen

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit snelle spel help je Sonic Simon om een gebit te reinigen nadat dit iets heeft gegeten. Je moet zo snel je kunt alle restjes en plaque van de tanden af poetsen om het hele gebit schoon te maken. Als de tanden en kiezen niet schoon genoeg zijn, mag je niet door naar het volgende level.
IJsbreker

IJsbreker

Behendigheid Spelletjes 0,2 Sla telkens alle muren van ijs kapot. Zorg dat je op het goede moment slaat, anders knal je tegen de muur op.
Ruimtetunnel 2

Ruimtetunnel 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Heb je dat wel eens eerder gezien: een gigantisch lange brug in de ruimte? Het is helaas niet zo'n rechte brug: er zitten allerlei bochten en hindernissen in. Soms zijn er aliens die de oversteek wagen, te voet of op rolschaatsen. Lopen gaat minder snel maar is wel makkelijker, rolschaatsen is lekker snel maar de kans dat je van de brug af valt, is stukken groter. Aan jou de keuze! Help jij deze aliens naar de overkant?
Verkeerspolitie

Verkeerspolitie

Denk Spelletjes 0,1 Je zit op de politieacademie en gaat leren hoe je het verkeer kunt regelen. Dit doe je door het stoplicht telkens op groen en op rood te laten springen, om er zo voor te zorgen dat er geen opstoppingen of botsingen ontstaan.
Super Plant

Super Plant

Avontuur Spelletjes 0,1 Help de plant om door het level heen te komen. Grijp het geld en ontwijk de hindernissen!
Back to the Future

Back to the Future

Race Spelletjes 0,1 In dit leuke spel ga je proberen om terug te keren naar het heden. Je hebt 30 seconden om over de finishlijn te komen. De afstandsmeter zegt je hoeveel je nog van de finishlijn verwijderd bent. Rijd richting het oosten en zorg dat je de finishlijn met precies 88 Mijl per uur voorbij gaat!
Koekjes namaken

Koekjes namaken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer binnen de tijd de koekjes na te maken om naar het volgende level te gaan.
Een korte wereldgeschiedenis

Een korte wereldgeschiedenis

Behendigheid Spelletjes 0,1 Zesendertig leerzame en uitdagende minigames waarin je je snelheid kunt testen in een reis door de tijd! Je krijgt allerlei opdrachten waarbij je moet schieten, hakken, draaien, tekenen of slepen: in iedere minigame staan duidelijke instructies en je snelheid is erg belangrijk om de opdrachten goed uit te voeren. Houd je teller in de gaten: wanneer deze op nul komt te staan, verlies je een leven. Je kunt in dit spel ook vier achievements vrijspelen.
Chaos Spel

Chaos Spel

Aktie Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk informatie te verzamelen.
Ontsnapte Experimenten 2

Ontsnapte Experimenten 2

Behendigheid Spelletjes ? Dr. Hamsteviel is ontsnapt uit de ruimtegevangenis en heeft 5 van Jumba's gevaarlijkste experimenten vrijgelaten! Help je mee om deze experimenten weer achter slot en grendel te krijgen? Dit doe je door ze te teleporteren met een soort laserstraal. Let goed op wanneer je een knipperende pijl ziet: deze wijst naar een ontsnapt experiment! Laat alleen de poppetjes in de bovenste rij (zap away) verdwijnen, niet die uit de onderste. Pas op dat je de tijdsbevriezers (groene koffertjes) niet raakt.
In de zagerij

In de zagerij

Behendigheid Spelletjes ? Je werkt als leerling in een zagerij waar afvalhout wordt verwerkt. Zaag al het binnenkomende hout en zorg dat het op tijd naar beneden valt. Het mag namelijk niet het gebied achter de zwart-gele streep bereiken, want dan is het spel voorbij. Je zaagmachine wordt telkens naar de andere kant verplaatst, dus de hoek waarin jij het hout zaagt, bepaalt de plaats vanuit waar jij het volgende stuk moet afzagen. Veel plezier!
Ideale Huisman

Ideale Huisman

Behendigheid Spelletjes ? Oeps... je vrouw heeft net de voordeur achter zich dichtgetrokken om naar het werk te gaan en nu kom jij er als huisman opeens achter dat ze een waslijst met taken op tafel heeft gelegd. Zorg ervoor dat het werk gedaan is voordat ze thuiskomt!
Spelen met platen

Spelen met platen

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel moet je allerlei opdrachten oplossen door ronde dingen met het scroll-wiel naar voren of achteren te bewegen. Als je je muisknop ingedrukt houdt, gaan de dingen langzamer. Veel plezier!

Spelletjes - Reactietijd Little Game